• Follow us

Vintage swingjazz op jouw trouwfeest

Proficiat, je stapt in het huwelijksbootje en wij willen graag mee aan boord! Sterker nog, we weten steeds de juiste toon te vinden, ook als het op huwelijken aan komt. Feest vieren is helemaal ons ding en dat doen we in stijl, in een vintage cachet en steeds op maat! 

WE VERNEMEN GRAAG WAT JE SPECIFIEKE MUZIEKWENSEN ZIJN

We vernemen graag wat je specifieke muziekwensen zijn: zoek je een retro liveband voor je avondfeest? Of eerder muziek voor een intieme receptie of ceremonie? Alles kan: we spelen luid, gezellig als achtergrond, traag of snel, gevarieerd of een openingsdans. Mag er een extra portie swing bij? We komen af met een extra muzikanten (saxofoon / sologitaar) of een extra swing danskoppel. Op die manier is het vintage en retro plaatje helemaal compleet! Wij voorzien live muziek op maat, van 2 tot 7 muzikanten. Just make your pony choice!

TOTAALCONCEPT

The Cream Colored Ponies kijken graag verder dan hun muzikale neus lang is. Daarom bieden we ook een totaalconcept aan voor jullie huwelijk en helpen we jullie graag de route van je huwelijksbootje bepalen. De puntjes op de i, de kers op jullie huwelijkstaart, hoe je het ook wilt noemen, we bieden graag het volgende aan:

  • EHBO: eerste hulp bij openingsdans
  • een dansinitiatie/dansact (Burlesque)
  • fotograaf met de juiste look & feel
  • vintage Hair & Make-Up
  • styling van je huwelijk

House of Weddings Quality label

House of weddings

Cream Colored Ponies is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel,

dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

WE VERNEMEN GRAAG WAT JE SPECIFIEKE WENSEN ZIJN.

Contacteer ons en wij bezorgen je snel een offerte op maat.
Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Egon Loosveldt (drums)