• Follow us

Vintage swing & jazz band op jouw trouwfeest

Proficiat, je stapt in het huwelijksbootje en wij willen graag mee aan boord! Met onze jarenlange ervaring weten we steeds de juiste toon te vinden, ook als het op huwelijken aan komt. Feest vieren is helemaal ons ding en dat doen we in stijl, in een vintage cachet en steeds op maat

WE VERNEMEN GRAAG WAT JE SPECIFIEKE MUZIEKWENSEN ZIJN

Live muziek op je huwelijksfeest? Wil je een retro swing & vocal jazz band boeken die voor ambiance kan zorgen op je avondfeest? Of wil je eerder een live band huren die de juiste toon kan zetten op je receptie, je ceremonie of tijdens het diner? We zijn professionele muzikanten met de skills en de ervaring om aan ieders wensen te voldoen!
Een gevarieerde set op de achtergrond? Check! Uptempo of eerder ballads en medium swing? Check! Iedereen op de dansvloer? Check! 
Mag er een extra portie swing bij? We komen af met extra muzikanten (saxofoon / sologitaar) of een extra swing danskoppel. Zij zorgen voor een dansinitiatie en kunnen je gasten trakteren op een spectaculaire dansperformance. Onze Retro DJ kan voor vuurwerk zorgen als kers op de taart.
Op die manier is het vintage en retro plaatje helemaal compleet! Wij voorzien live swing & vocal jazz op maat, van 2 tot 7 muzikanten.
We maken jouw huwelijksfeest onvergetelijk! We helpen je graag verder met het maken van de juiste pony-choice. De keuze zal ook afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de muzikanten, het soort huwelijk je voor ogen hebt en de toon die je wil zetten.
 

[:swvar:text:331:]

House of Weddings Quality Label

House of weddings

Cream Colored Ponies is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel,

dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

WE VERNEMEN GRAAG WAT JE SPECIFIEKE WENSEN ZIJN.

Contacteer ons en wij bezorgen je snel een offerte op maat.