• Follow us

Cherry on the cake (jazz sextet - septet)

@robindetilleux

Sfeervolle en stijlvolle jazz band boeken? Jazz & swing band huren? Live muziek voor een luisterconcert, lindy hop festivalzomerfestival, lindy hop feestdansfeestreceptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of event? Een vintage vocal jazz band boeken?

Mag het net iets meer zijn? Wij zorgen voor een extra shot swing en entertainment en maken er een heus swing spektakel van!
Het is zoals de sjieken bak met extra opties waarmee je mensen het nakijken laat. Je drukt daarmee gegarandeerd een geweldige stempel op je event!

Wat zijn de opties?

Sextet: quintet + saxofoon

Septet: quintet + saxofoon + sologitaar

Danskoppel swing & lindy hop: dansinitiatie en dansperformance

Deze opties kan je uiteraard ook combineren: mix & match!

@andreasvanesbroeck

Bij een dansinitiatie leert onze dansdocent enkele basisstappen aan uit de Lindy Hop en de Charleston.
Deze dansinitiatie is geschikt voor gasten met of zonder danservaring en zorgt voor verbondenheid en puur geluk en plezier op je feest of event!
Vooral bij thematische feesten als: ‘Roaring 20’s - Great Gatsby’, ‘Peaky Blinders’ en ‘Fabulous Fifties’ is een dansinitiatie ideaal als opwarmer om een dansfeest mee te starten.
Onze jazzband zorgt voor de live muziek en nadien kan onze Retro DJ het overnemen.

Bij een dansperformance trakteert een professioneel danskoppel je gasten gedurende 1 of 2 liedjes op een onvergetelijke ervaring. Die ervaring zullen je gasten graag mee naar huis nemen. Denk aan vuurwerk, elegantie, passie, plezier, acrobatie en puur geluk! 
Meer vuurwerk? Boek tot 5 danskoppels.

 

Je feest of event opvrolijken met een dansinitiatie Lindy Hop of Charleston?

Je gasten imponeren en op een originele manier entertainen met een dansperformance van een professioneel danskoppel Swing en Lindy Hop?
Wij zorgen ervoor!

Book Cherry on the cake!